فروش و عرضه مستقیم پیاز زعفران 09159643869 ونهال زرشک از پایتخت طلای سرخ قاینات

فروش و توزیع پیاز زعفران 09159643869 ، نهال زرشک قرمز بدون دانه ، نهال عناب ، فروش و توزیع مستقیم زرشک و زعفران

فروش و توزیع پیاز زعفران 09159643869 ، نهال زرشک قرمز بدون دانه ، نهال عناب ، فروش و توزیع مستقیم زرشک و زعفران

فروش و عرضه مستقیم پیاز زعفران 09159643869 ونهال زرشک از پایتخت طلای سرخ قاینات

به نام خالق زعفران
در این وبلاگ کلیه مطالب مربوط به کاشت ، داشت ، یرداشت و فرآوری زعفران ، زرشک و عناب به صورت کاملا تخصصی و علمی به کمک کارشناسان مربوطه برای شما علاقه مندان درج خواهد شد .
یکی دیگر از اهداف بنده جهت ایجاد این وبلاگ فروش مستقیم زعفران ، زرشک و عناب از دست کشاورز به خریداران خواهد بود. کلیه محصولات از کیفیت و سلامت مطلوبی برخوردار خواهند بود.
تلفن تماس جهت ثبت سفارش : همراه 3869 964 0915 ، دفتر فروش 9440 3249 056

طبقه بندی موضوعی

دستورالعمل فنی خشک کردن زعفران 09159643869

دوشنبه, ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۳۲ ق.ظ

دستورالعمل فنی خشک کردن زعفران


1-  روش سنتی:


در این روش معمولاً زعفرانهای دسته بندی شده را در داخل سبد و با ظروفی مشابه که دارای سوراخهای ریزی است قرار می دهند و روی آن را با پارچه نازکی می پوشانند.
. آنگاه این ظرفها را در اتاقی که دارای حرارت مناسبی است قرار می دهند و یا آنها را از سقف می آویزند هر چند روز یکبار دسته های زعفران را بر می گرداند تا خشک شوند.در صورت وجود آفتاب مناسب، بعضی از کشاورزان روزی چند ساعت ظروف زعفران را در سایه آفتاب قرار می دهند تا فرآیند خشک شدن تسریع یابد. زمانی که زعفران رنگ قرمز تیره به خود بگیرد و با فشار بین دو انگشت خرد شود می توان گفت که زعفران خشک شده است.


معایب روش سنتی :


طولانی بودن مدت زمان خشکاندن

افت کیفی محصول

افزایش امکان کپک زدگی                                                                                             

افزایش امکان آلودگی به انواع میکروبها

افزایش امکان آلوده شدن به مواد خارجی

تیره شدن زعفران های حاصله

بالابودن میزان رطوبت


۲. روش تستینگ (الک و هیتر) :


این روش به روش اسپانیایی نیز شهرت دارد، بواسطه ارزان بودن سیستم وحمایت های وزارت جهاد کشاورزی از روشهای معمول در میان کشاورزان می باشد. خلاصه مراحل کار به صورت زیر می باشد:

 کلاله های جداشده از گل به مقدار ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم را بلافاصله به توری های مخصوص منتقل و آماده خشکاندن می نماید. استقرار توری با فاصله معین بر روی منبع حرارتی که بتواند ۷۵ درجه گرما را به طور یکنواخت و غیرمستقیم در قسمت زیر توری و بدون برخورد شعله مستقیم تامین نماید. پس از تنظیم حرارت توری محتوی زعفران را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی دستگاه گذاشته و در این حالت به هیچ وجه زعفران دست زده نمی شود. پس از ۲۰ دقیقه توری خالی دیگری را روی توری محتوی زعفران قرار داده و هر دور توری را با هم برداشته طوری می چرخانند که زعفران به طور کامل در توری دوم تخلیه گردد. مجدداً توری را روی دستگاه قرار داده و پس از ۱۵ دقیقه همین عمل را تکرار می کنند. زعفران داخل توری خشک شده و بایستی به ظرف مخصوص نگهداری محصول منتقل شود. بهتر است زعفران خشک شده را از توری مستقیماً روی پارچه کاملاً تمیر تخلیه نموده تا زعفران کاملاً خنک شود. پس از خنک شدن زعفران را به ظرفی تمیز و محکم منتقل نموده و تا زمان عرضه به بازار در جای خشک و خنک نگهداری شود.


توزیع و فروش دستگاه خشک کن زعفران

ارسال از طریق اتوبوس وپست تیباکس. پرداخت وجه درب منزل نداریم. فقط کارت به کارت.

 3869 964 0915 مهندس  قاسمی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

ابزار وبمستر

کد حرفه ای قفل کردن کامل راست کلیک
فاتولز – جدیدترین ابزار رایگان وبمستر